torsdag den 13. april 2017

Bill Simmons viní bývalého zamestnávateľa ESPN z toho, že, v sáčku 'na NFL

Sieť je finančná podiel vo výške takmer 2 miliardy $ ročne v NFL bola dlho vnímaná ako v rozpore s jeho novinárskou misii a schopnosti pokryť ligu objektívne.

V júli, HBO oznámil, že podpísal Simmons, pravdepodobne americký najvplyvnejšou športové osobnosť, s multi-platformové dohodu, ktorá bude vidieť ho predstaví talk show, rovnako ako produkované video podcastov a funkcie.

Simmons je pakt s ESPN nebol formálne skončí až v septembri, ale už boli účinne umlčané od mája, kedy neúspešné vyjednávanie o predĺžení zmluvy Unibet-Vyzdvihnúť svoj bonus vyvrcholil vo veľmi verejnom rozchodu.

A na čiastočný úväzok barman, ktorý privyrábal ako AOL blogger známy ako Boston športové Guy, Simmons parlayed jeho online sledovať do stĺpikov prácu v ESPN.com v roku 2001.Stal americkú najčítanejším sportswriter po dobu dlhšiu ako desať rokov s firmou, a spearheaded rad úspešných podnikov, vrátane 30 na 30 dokumentárnych seriálov a začatie butique vlastné športové a pop kultúry Grantland.com.

Ako vo štvrtok popoludní, Simmonsův podcast zaradil No1 na grafoch iTunes v Spojených štátoch, ktorá je považovaná za vzorec oboch sťahovanie a predplatného.

Unibet poker bonus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar