tirsdag den 11. april 2017

Presvedčení, Los Angeles hovorí: budeme hostiť olympiádu - a ušetriť daňovým poplatníkom peniaze

Úzkosť nad nákladmi daňových poplatníkov pomohli ochromiť boston je 2024 Olympic ponuku, ale organizátori potenciálny pracovnú pohotovosť v Los Angeles predpokladá, že by mohli fáze udalosti zo Santa Monica Beach na Hollywood Hills a banku a $ 161 m prebytku.

Los Angeles, ktorý hostil 1932 a 1984 olympijských hier, je považovaný za pravdepodobného náhrada za Bostone neúspešné ponuke, pretože mesto má mnoho súčasných miestach by mohlo pomôcť udržať nízke náklady

v pláne projektov Los Angeles trávia $ 4,1 mld. Prevádzkový rozpočet Boston bol o $ 4,6 mld, ale ďalšie miliardy by mohli byť potrebné pre stavbu, zabezpečenia a ďalších nákladov.

Čísla Los Angeles prepustený utorok poskytla najdetailnejší pohľad na dáta z odhadovaných nákladov na spustenie 2024 hry v Kalifornii.Podľa dokumentov, prevažná časť finančných prostriedkov bude pochádzať z príjmov vysielania, sponzoringu a predaja cestovných lístkov.

"V Los Angeles, reflektor je vždy zapnuté. Máme zdroje, skúsenosti a bezpečné prostredie pre zdieľanie najväčších udalostí s celým svetom, "Návrh štáty.

Rada mesta Los Angeles sa očakáva, že voliť v piatok na návrh dáva starosta Eric Garcetti orgánu vykonať dohôd súvisiacich s kandidatúry mesta.

v priebehu rokov olympijských hier boli notoricky známe pre prekročenie nákladov a štúdie otázkou, či hostiteľských miest využívať hospodárne.Rusko sa potýka s nákladmi od roku 2014 v Soči olympijských hier, ktoré boli zvaných najdrahší olympijských hier všetkých čias.

Podľa plánu, Los Angeles Memorial C oliseum by získať $ 800m človeka zameraný na upgrade na sedenie a prémiové vybavenie. The University of Southern California, ktorý hrá jeho futbalových zápasov v Koloseu, investuje 500 miliónov $ na obnovu, plán štáty.

Takmer $ 1 miliardu viac by bolo potrebných ďalších miestach v oblasti hospodárskej súťaže, v súlade s plánom .

uvoľnenie odhadu nákladov prišlo asi mesiac po tom, čo olympijský výbor US znížiť rozhovory s Boston, ktorý bol pôvodne vybraný ako uchádzač USA pre hry.Problematickým bodom v Bostone bolo možné prekročenie nákladov, ktoré by mali byť pokryté poplatníkov.

USOC čelí 15. septembra lehotu na vstup ponuku s Medzinárodným olympijským výborom.

Los Angeles návrh predpokladá udalostí odohrávajúcich sa v miestach, predstaví to najlepšie z tejto oblasti.

gymnastiky a basketbale Betclic-Bonus zadarmo sa bude konať v centre Staples Center, domov pre NBA Los Angeles Lakers a Clippers. Volejbal bude predstavený na Santa Monica Beach.

Cestné cyklisti a bežci maratónu by zodpovedalo zručnosti na Hollywood Boulevard.Cyklisti by zasiahla špinu v Griffith Park, jeden z najväčších mestských parkov v Spojených štátoch.

Náklady na bezpečnosť by zdvihol federálnou vládou, podľa organizátorov.


Podľa k dokumentom, mimo výdavky dosiahnu $ 1,7 mld, čo zahŕňa prostriedky pre USC Kolosea a cez $ 900 m súkromného financovania na výstavbu olympijskej dediny pre športovcov na 125 akrov vlastníctva Union Pacifik železnice Co, priliehajúce k centru mesta.Union Pacific najväčším akcionárom je miliardár Philip Anschutz, ktorého Anschutz Entertainment Group je vlastníkom NHL Los Angeles Kings a centrom m esta a Staples Center.

Okrem $ 4,1 mld nákladov radené podľa mesta, plán tiež vyzýva k a $ 400 m rezervného fondu ako zabezpečenie proti prekročeniu a poistné $ 150m.

Betclic-Otvorte si účet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar