tirsdag den 11. april 2017

Tiger Woods sa zaväzuje Wyndham Championship:, Bam! Tiger sa blíži! '

V emaile k Associated Press v pondelok, zástupca Mark Steinberg potvrdil, že Woods bude hrať v Greensboro to week.He môžu popierať, ale Tiger Woods sa blíži bodu, odkiaľ niet návratu Čítajte viac

Táto končí niekoľko dní neistoty okolo Sedgefield grófstve klubu mieste finálového turnaja pravidelnej sezóny Golf.

Woods vyvolal rozruch zadaním poľa tesne pred termínom minulý piatok.

< p> Ale po uzavretí von 73 a chýbajúce rez na PGA Championship v Sheboygan, Wisconsin, že zaistené trochu. Povedal, že "prejsť so svojím tímom" na

V pondelok ráno, Wyndham riaditeľ turnaja Mark Brazília vyslala krátky tweet "zistiť, či je to správny ťah, alebo nie.": "Bam!Tiger sa blíži! "Mark Brazília (@WyndhamTD) Bam! Tiger sa blíži! 17.augusta 2015

Prvé kolo začína vo štvrtok.

The Wyndham ročne je posledná šanca pre bublinové hráčov PGA Tour hrať svoju cestu do play-off FedEx Cupu , Začínajú budúci týždeň v The Barclays v New Jersey

Woods. - kto je No 187 na zozname bodov - ide o Greensboro pomerne ďaleko od bubliny.Iba top 125 hráčov dostať do play-off.

Matematicky Woods bude musieť buď vyhrá (a získajte 500 bodov), alebo skončiť sám na druhom mieste (300 bodov) rozlúsknuť top 125.

v minulom roku iba jeden hráč pri vrchole 125 - Sang-Moon Bae - získal dostatočný počet bodov sem presťahovať sa do play-off, skákanie z No. 126 až 120 No. po jeho kravatu na 14 .. Nikto to urobil v roku 2013.

Teraz je otázkou, ako dlho Woods sa bude držať okolo v Sedgefield.

V 10 podujatí v tomto roku, Woods minul rez v štyroch z nich, a ustúpil od ďalší. Minul rez v posledných troch veľkých spoločností.

Mal tri kolá v 80. rokoch.Jeho najlepším výsledkom bolo viažeme na 17. na Masters, pozoruhodné úsilie prichádza off pauzu dvojmesačné opraviť krátku hru, ktorá zmenila neuveriteľne zlý vo Phoenixe a San Diegu. Jeho najlepší týždeň viedol Greenbrier Classic. Zatiaľ čo on delil o 32., skončil šesť rán z olova. V ostatných štyroch akciách, kde cut, bol nie bližšie ako 10 výstrelov.

V Whistling Straits minulý týždeň, povedal jeho herný budovu, a že našiel kľúč k jeho uvedenia v sobotu ráno " ale už bola vykonaná škoda. "

Teraz prvýkrát, bude sa testovať ten putter na Donald Ross navrhnutých TURTLEBACK greeny v Sedgefield.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar