fredag den 14. april 2017

Dukeův Krzyzewski a Kentucky je Calipari teraz dve strany tej istej mince

Mike Krzyzewski strčil ruky do bahna, a keď vytiahol von, bol to zázrak: bahno bolo čisté

Duke hral Kentucky v utorok večer v štáte Farm majstrov Classic, ročné. matchup z rovnakých štyroch koľaj basketbalovej bluebloods. Kansas a Michigan State boli aj tu. Ale ešte pred piatimi rokmi, keď tá vec začala, Duke v Kentucky, Krzyzewski v John Calipari bol vždy tak jednoduchá predať.

Good v Evil. Calipari nebol tlačí vzdelanie na vysokej škole hru, ale len rýchla cesta k NBA jeden rok. Jeden a Dones, hráči sa nazývajú. Duke, to bolo asi ísť do triedy a biela piketových plotov.

Dnes, jediná vec, oddeľujúce od Calipari Krzyzewski je gél na vlasy.To a sk utočnosť, že ľudia stále vidia ako dobrý proti zlu.

"Musíme prísť na náš tím, '' povedal Krzyzewski po Duke prehral 74-63. "Je to to isté, čo robíme každý rok. ''

No, nie tak celkom, pretože teraz to musí robiť každý rok u všetkých nových hráčov na steny nie sa vyvinula v čistej spôsobom. To môže znieť sacriligious bohu basketbal, ktorý je Krzyzewski, ale je čas zavolať BS na neho. On je naplnením jeho tím s jedným a Dones teraz rovnako ako Calipari. Duke mal tri z nich v minulom roku, kedy vyhral národný šampionát.

Krzyzewski mimo Caliparied Calipari.Ale vec je, že v priebehu rokov, Krzyzewski nikdy neprestal nikoho z držania ho ako svedomie športoch vysoké školy na rozdiel od Calipari, na parchant. A teraz, keď Krzyzewski dostal do bahna s Calipari, stále bol verejne kritický k celej praxe nedávno v článku ESPN.com.

Pozrite sa, Krzyzewski hovorí, že sa prispôsobil časy, že one-and -urobil mentalita je privádzaný na seba. To je pravda. Takže on sa pripojil ujala vedenia v praxi, zatiaľ čo v rovnakom čase maľby seba iba ako vlečený do neho.

Nie. Nemôžete mať morálnu prevahu nad presne vec, ktorú robíte. Krzyzewski nie je len prijať niekoľko jeden a Dones.On je teraz College Basketball oficiálnej kráľ One-A-V. Ale namiesto toho, čistenie meno Calipari to, Krzyzewski sa snaží vyprať svojej úlohe v praxi. Facebook Twitter Pinterest "Nie sme tak odlišné, ty a ja: Dukeův Mike Krzyzewski a Kentucky je John Calipari. Foto: Lance Král / Getty Images

To nie je sťažujú na non-akademické stavu univerzitných športov. Ktorá bola vykonaná na smrť. Športovci môžu ísť do triedy, alebo nie. Je to naozaj nezáleží.

Možno Krzyzewski pocit, že skutočne bol nútený zmeniť, ak chce, aby vyhral národné majstrovstvá. To je v poriadku, taky.

Ale buďme úprimní, čo robí.A poďme uznať, že by sme boli v neprospech Calipari po celú dobu. Jediné, čo urobil, bolo spoznať realitu doby, než všetci ostatní.

Teraz je stav vecí pre top vysoké školy hráčov dostať do NBA tak rýchlo, ako je to možné. Liga pravidlá vyžadujú vysoké školy grady čakať rok, než skákanie do NBA.

Prečo? No, keď vysoká škola hráči boli skokom rovno do NBA na ich potenciálu, väčšina z nich bola len sedí na lavičke, nepripravený hrať na tejto úrovni a tiež žiť dospelý život na cestách. Tak prečo nie nechať vypracovať na vysokej škole, kde NBA tréneri nemuseli im platiť milióny?Medzitým sa títo hráči môžu ísť do turnaja NCAA a dorazí do klady ako plne na trh, cestovné lístky, predaj nehnuteľností.

College a NBA držali za ruky na tejto scheme.Mike Krzyzewski konečne pánmi one-and-Hotovo vyhrať piaty titul Duke NCAA ďalšie informácie

Ale nie Krzyzewski. Stál na niečo iné. Niečo viac ne ž šport. Svedomie.

Tak v utorok v profesionálnom mesta v profesionálnom štadióne, ktorý nemá nič spoločné s vysokoškolskými športy, Kentucky bolo príliš dobré pre vojvodu. Stráže, vrátane prvák stud Jamal Murray, bolo jednoducho príliš veľa.

"Musím viesť (ďalej len prváci jeden a döners) podľa príkladu, '' povedal Kentucky strážny Tyler Ulis, keď strelil 18 bodov. "Mám skúsenosti. ''

Áno, Ulis je vo druháku.A vie, že to vyžaduje čas pre bažanty preniknúť do systému, pocit riadnych členov tímu a pochopiť systém. Proces zrenia by mala trvať zhruba šesť týždňov.

Ide o jedny z najlepších mladých hráčov na svete. Calipari hovoril o tom, čo jednotliví hráči potrebujú naučiť, podobne spoliehať na atletiky a nie šikanovanie.

Kentucky prvák dopredu Skal Labissiere Očakáva sa, že prvý výber v návrhu NBA. Bol to strašný, strelil sedem bodov a zanášanie von.

"On bude v poriadku, '' povedal Calipari. "Je to všetko nové sa k nemu. ''

Krzyzewski top one-and-Doner postavy ako nováčik Brandon Ingram. On ešte nie je pripravený, a to buď. Daj mu za mesiac.A budúci rok, Krzyzewski už stredoškolákov Jason Tatum a Harry Giles príde.

a po celú dobu, Calipari predala Kentucky ako miesto, kde sa rýchlo skočiť do NBA, ako sa dostať do každého fotenia predstaviteľné. To je zlé. A Krzyzewski robí to vyzerať inak, tak nejako, pomocou jeho medzinárodné postavenie USA olympijský tréner na ihrisku jeho spojenie minulosti vzdelanie a do NBA. To je dobre.

Krzyzewski sa prispôsobiť dobe. Pass gél na vlasy.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar