lørdag den 15. april 2017

Burglars, čipy a Alan Partridge: na ceste s Carl Frampton v Scott Quigg

Je odštartovala tupým pondelok v neutrálnom Londýne a otváracia výmeny, ktorým predsedá Sky Adama Smitha, boli diplomatické ako by dostať. Došlo k nezhode o tom, kto chcel boj najviac za posledné štyri roky, ale všetci súhlasne prikývol, že to je najlepší čas pre oba muži stretnúť v kruhu. Narážka bola vykonaná na kľukatej povahe dlhšiu rokovania, ale bolo to žiadnym tajomstvom, že obe strany boli určené pre pohon tvrdé, ale korektné obchod.

Samotná veľkosť akcie bolo ďalší bod, ktorý by mohol byť vyrobený bez strachu útoku z druhej strany.Matchroom je Eddie Hearn ho opísal ako "najväčší boj v divízii super-bantamové, jeden z najväčších bojov svetového boxu a noc, že ​​Veľká Británia a Írsko sa nikdy nezabudne." Cyclone Promotions 'Barry McGuigan zhodol a hovoril o tom, že " skutočne globálny udalosť ", čo je porovnateľné s veľkými bitkami medzi Marco Antonio Barrera a Erik Morales.Masívne boje, ako sú tieto, sa stávajú "súčasťou vášho života, niečo, čo s deťmi zdieľate," povedal. "Šport je ako náboženstvo týmto spôsobom." Veľké okruhy boxerskej histórie: Marco Antonio Barrera / Erik Morales III, 11. kolo Čítajte viac

Keď ide o predpovede, obaja tréneri a boxeri boli predvídateľne vokálni a Vzrastajú na ich šance v prstenci prídu február. Quigg je druhý, Joe Gallagher, opísal výzvu ako "len ďalší deň v kancelárii" a sľúbil "presvedčivé víťazstvo" pre svojho muža.Quigg zopakoval jeho tréner, povedal: "Mám nástroje, aby ho porazil a bili ho presvedčivo"

Frampton tréner, Shane McGuigan, zľahčoval tieto odvážne predpovede a uistil zostavený tlače a verejnosti, že jeho man, "úplnejší bojovník", by vyhral a "prejsť na väčšie a lepšie veci." povedal Frampton by Bamboozle Quigg predtým zrazil ho von. Bolo to všetko pár do kurzu.

Rovnako ako nebo potemnelého a zdvihol vietor mimo Park Plaza, teploty stabilne vzrástol vnútri hotela.Po Hearn vysvetlil 50/50 trhlinu v cestovných lístkov medzi Quigg a Frampton fanúšikov, McGuigan odpovedal, že napriek tomu, že v Manchestri, "to bude pripadať ako Belfaste."

Proceedings stal sa viac zahrievajú, keď zdieľané súperovi a nedávna predstavenie vstúpil do konverzácie. "Aj porazil najlepšia osoba, ktoré ste porazil v dvoch kolách," chválil sa Quigg v odkaze na svojej nedávnej porážke Kiko Martínez. Frampton bol pripravený čeliť s kritikou Quigg rekordu, povedal, že bol "prdel seba" proti Martínez až zavrel oči a pristál šťastie hák. Severnej Ir netypicky stratil chladnú hlavu po dobu niekoľ kých sekúnd v tejto výmeny.Vo veku 28, on to všetko videl, ale je jasné, že toto znamená, že o niečo viac, než je obvyklé.

Ale v skutočnosti to bolo stále zrejmejšie, že ku skutočnému nepriateľstvo z tímu Šakal bol zameraný viac na promótor Quigg a tréner než Bet365-Registrácia zdarma stíhacie sám - najmä s Hearn vyplnenie na jeho self-patentovaný "žartovanie šťavy" pred každým tlačovej konferencii. "Si tu, pretože sme ťa sem priviedol," vyštekol na Frampton na jednom mieste. "Budeme vám s veľkým množstvom peňazí a Scott Quigg sa chystá zbaviť svojho opasku." Hearn podporoval Frampton v minulosti, však, a rýchle vyhľadávanie na internete odhalí videá dôkazy z Matchroom človek hovorí, že "Carl Frampton bude klopať Scott Quigg out".To všetko je súčasťou kecy promótorom, ale to je šikovný palicu, aby ho bili v prípade potreby. "Eddie, si chcel nič čo do činenia s S cott Quigg kým tí Carl Frampton odišiel," Shane McGuigan radostne vystrelil späť, takže ukecaný Londýnčan okamih nedostávalo slov.

Je opustil atmosféru tlejúci pekne ako Smith zvanej dočasné prímerie. Stíhačky sa zdvihol a položil do hlavy až k hlave a cez rameno, videl som za oknom zblúdilý biely plastový sáčok vlajúce chabo zachytil na niekoľkých vetiev.Tam bol žiadna šanca niečo bieleho bytia zamával porážku vnútri, ale aj dva tímy rozišli v bezpečí s vedomím, že plných nepriateľstvo bude pokračovať v Quigg v domovskom meste v čase kratšie ako 24 hours.Carl Frampton vylúpený, ale zostáva zameraná na boj s Scott Quigg viac

Neskôr, späť do akcií Battersea byt Frampton s ostatnými Cyclone boxeri, sme sa rozprávali o udalostiach dňa. Krátka strata nálada bola iste bona fide, vyvolala rovnako autentické nechuť k vnímanej samoľúbosť a arogancia Hearn skôr než akýkoľvek zakorenený nepriateľs tvo voči svojmu súperovi.Ale v rovnakej dobe, artikulovaný a ostrý zmýšľajúci Frampton presne vie, ako túto hru treba hral a on priznáva, že teraz celkom teší tieto veľké mediálne záväzkov.

Frampton je legitímne športové superstar, ale našťastie , že je toho druhu, down-na-zemi. Prívetivý od prírody, on vyzerá ako skutočný chlapa; to, čo vidíte, je to, čo dostanete. Potom skontroloval, ktorý je najbezpečnejšie posteľ pre mňa naraziť na na noc, a zdrojov mi čistý uterák na ráno, keď šľahne na televízore až pred spaním. Je to úplne nový set, kúpil vymeniť jedno nedávno ukradnuté zlodeja, ktorí určite boli neznalý k povolaniu tie vlastnosti, keď sa vkradol na pár nocí skôr.Boxing potom Alan Partridge je Carl voľbou dnes večer. Zjavne vie niečo o uvedení praskanie kombinácie dohromady mimo ring, rovnako ako inside.Day Two: Manchester Facebook Twitter Pinterest The Frampton v Quigg tlačovej konferencii v Belfaste. Foto: Charles McQuillan / Getty Images

Druhý deň ráno sme sa vlakom do Manchestru. Sedím pri stole s Carlom, Barry, Shane a dvoma ďalšími McGuigans, Blain a Jake, ktorý beží na podporu a správu cyklónu stajňa bojovníkov.Je to naozaj rodinná záležitosť, s matkou Sandra tiež ťažko zapojený do logistiky day-to-day organizáciu, ktorá sa objaví na rast exponenciálne každých pár mesiacov

Taktika deň dopredu sú diskutované :. Čo Team Quigg mohol hodiť na ne a najlepší spôsob, ako odkloniť alebo reagovať na útoky. Ale v skutočnosti, to je veľmi veselý. Budú späť svojho muža sa objaviť na vrchole slovného Sparing relácie s takmer akýkoľvek iný boxer na planéte.

Hovorí sa, že známosť chová opovrhnutie, ale to trvalo len jednu tlačovú konferenciu pre oba tímy, aby bolo zle z pohľadu na seba. V utorok miesto konania bola obrovská dutá škrupina Manchester Arena.Nedostatok fanúšikov n a 20 000 arénach poskytol potvrdenie, kto je pravdivá strana na tomto účte. Frampton to rýchlo ukázal. "Neviem, ako Scott bude cítiť stáť na rampě v Manchestri ako domáceho bojovníka a dostať sa hnusný alebo dostať horšie recepcie ako ja.


Som pozitívny, že budem mať viac fanúšikov. Scott nie je predávajúci lístkov. "Quigg, ktorého lístky sa pravidelne zakúpili z predajne rýb a čipov v Bury, zakričali späť s obdivuhodným sebaprekladaním:" Čipka je momentálne zaneprázdnená! "

Frampton si múdro udržal veľa sušeného prášku a mal niekoľko nových úderov, aby mu hodil cestu.Spochybnil postavenie Angličana ako šampióna Super WBA v dôsledku nedávneho vylúčenia Guillerma Rigondeaux a hovoril o svojom vlastnom názve IBF za skutočnú a ťažko získal. Ako sa očakávalo, však vyhradil pre Hea rna a Gallaghera svoje najviac rezné zábrany. "Mojou definíciou arogance je Eddie Hearn a Joe Gallagher," začal predtým, ako vydal londýnsku hrozbu: "Je to veľký muž, ale nebude to trvať 30 sekúnd, kým ho nevyriešim."

P> Silné slová, ale v skutočnosti to bol veľmi kontrolovaný výkon od Jackal.Ten skončil zdôraznením jeho úctu k Quigg ako boxer a muž a šiel tak ďaleko, že prosiť Belfast verejnosti dať Frampton potlesk si zaslúži v hlavnom meste Severného Írska nasledujúce day.Day tri: Belfast Facebook Twitter Pinterest Carl Frampton je držaný vo vzduchu tým, tréner Shane McGuigan po jeho porážke Chris Avalos v Belfaste. Fotografie: Ramsey Cardy / Sportsfile / Corbis

hodinu pred tretia etapa bola by sa mala začať v hoteli Europa Grand Ballroom, tam bol už viac ľudí a intenzívnejší atmosféru, než nájdete na väčšine profesionálny box relácie.Je to staré klišé, že Belfast je boj mesto, ale keď ste svedkom elektrinu vo vzduchu za obyčajné tlačovej konferencii, počas troch mesiacov zo skutočnej udalosti, je to jedna stojí za opakovanie.

Keď Quigg Hearn a Gallagher konečne objavil sa tisíce alebo tak v návštevnosti z istý, že vedeli, že sú ďaleko od domova, skandovanie "Kto ťa?" unisono ako trio štádia. Hearn sa zaoberal ohnivé príjem asi rovnako ako ktokoľvek mohol a dokonca hral spolu tým, že máva rukami, aby vykonala skladby vychádzajúci zo svetovo najviac nepriateľské orchestra.Ale dokonalý showman a najlepšie boj promotér mimo USA musí byť trochu nervózny.

Frampton, ktorý vzal selfie pred davom, keď prišiel, jasne vedie off energiu v miestnosti. "Mal som problém vypočuť vy hovoriť," zažartoval cez stôl, keď mal mikrofón, "žiadny problém sme mali včera v Manchestri." On potom ponúkol Hearn a Gallagher nasledujúce rady: "Arogancia neklesá dobre v tejto časti mesta "Scott Quigg rodina obchod s hranolkami ot vorená pre podnikanie -. a vstupenky Carl Frampton viac

Hearn brúsený to všetko so širokým úsmevom, zatiaľ čo Quigg opísal to tak príjemné, skôr než zastrašujúce. "Ty Aint že mi faze jedného bitu" tvrdil, "a budete ísť domov s chvostom medzi nohami." Kým hovoril, Frampton zdvihol list papiera s "skutočnou šampión" písaný na tom, aby viac rev z publika.

Ďalšie slovné údery boli obchodované, ale v takom partizánskeho prostredí, na jednej strane bol na úkrytu k ničomu, bez ohľadu na to, ako dobre hovorili.Bolo jasné, napriek svoje najlepšie úsilie, aby ju skryť, že všetci sedia navrchu stola boli zarazený na volebnú účasť a atmosféra vytvorená pre box tlačovej konferencie na mokrej stredu popoludní.

McGuigan je známy pre bytia jedno z najlepších podporovaných bojovníkov na Britských ostrovoch niekedy produkovala, ale bol rád, že pripúšťajú, že "toto je rovnako veľký, ak nie väčší, n ež môj deň." Frampton pripustila že keď začínal nikdy očakáva veci, aby si to veľké. "Budeme prevzatia Manchestru 27. februára!" Dodal k všemohúci rev schválenie od svojich verných fanúšikov.

Všetko, čo zostalo bolo konečné hlava na hlave medzi dvoma hlavnými mužmi aby zotrval výrazne dlhšia ako u predchádzajúcich dvoch dňoch.Možno vedomie, že nebudú vídať po dobu troch mesiacov spôsobila neochotu časti. Väčšia pravdepodobnosť, že sa každý hľadí do seba navzájom do očí a vyhľadávanie akéhokoľvek náznaku vnútorné slabosti, ktoré môžu byť zneužité. Bez ohľadu na všetky chute boli dobre a skutočne povzbudil. - nabehnúť na 27. februára 2016

Bet365-Čítajte viac

Ingen kommentarer:

Send en kommentar